If you want to get ahead

Venneforeningen

Vi arbeider for bevaring av Fullriggeren Sørlandet som et seilende kulturminne samt holde interessen for
skuta vedlike. Vi har et spennende og inkluderende tilbud for alle. Gjennom våre tilbud tilbyr vi opplevelser for livet. 

Medlemsfordeler
Som medlem får du blant annet rabatt på seilaser med fullriggeren, medlemsnytt og gratis fjordtur med fullriggeren. Tilbudene annonseres på nettsidene og i sosiale media når de er tilgjengelige.

Bli medlem
Her er de ulike medlemstypene Venneforeningen. Medlemskap følger kalenderåret, så hvis du melder deg inn på høsten intil 6 måneder før nyttår får du de månedene som ekstra bonus. Det raskeste er å tegne medlemskap på nett ved å klikke på bildet under.

  • Personlig medlem kr. 360,- per år.
  • Familiemedlemskap kr. 600,- per år
  • Livsvarig medlemsskap kr. 5 000,- engangsbeløp
  • Firmamedlemskap kr. 4 000,- per år 

 

Siste nytt

01. August 2020

Fullriggeren Sørlandet til seilskutehavna Kleven i Mandal

God mediedekning da Skoleskipet Sørlandet ankom Kleven den siste og kanskje varmeste dagen i Juli. NRK Radio, NRK TV, Fædrelandsvennen og Lindesnes avis dekket ankomsten. Mandal Trebåtforening møtte "Sørlandet" ved Ryvingen fyr og fulgte...

Les mer>
15. Mai 2020

Medlemsbrev Nr 3-20

Vedlagt lenke til medlemsbrev for Mai 2020

Les mer>
23. April 2020

Vil du støtte oss med Grasrotandelen?

Les mer>
19. April 2020

SØRLANDET har kastet loss fra Bermuda

SØRLANDET har vært koronafast på Bermuda siden 13. mars. Etter en drøy måned er nå kursen hjemover satt.

Les mer>
05. Mars 2020

Årsmøte 2020 - Fullriggeren Sørlandets Venner - AVLYST

Styret i Fullriggeren Sørlandets venner beklager at årsmøte torsdag 26. mars 2020 kl. 19:00 er avlyst på grunn av den pågående COVID-19 epidemien. Nytt tidspunkt for årsmøtet blir annonsert så snart forholdene tillater arrangementet....

Les mer>
24. Januar 2020

Velkommen til informasjonskveld på Håndverkeren

Informasjonskveld på Håndverkeren tirsdag 4. februar kl 19:00. Velkommen til en sosial kveld med informasjon, shanty og viser.

Les mer>
10. Januar 2020

Medlemsbrev Nr 1-20

Godt nytt år, kjære venn av FR Sørlandet! Skuta vår er nå ute og gjør det hun er bygget for - gir ungdom lærdom fra bøker og praktisk maritimt liv. Vi kan ikke lenger snakke om "sjømenn". Antallet kvinner ombord er vesentlig høyere...

Les mer>
19. Desember 2019

Venneforeningen tilbyr stipend til studenter som vil inn på A+ World Academy

Årsmøtet i 2019 besluttet å gi 100 000 kroner til Stiftelsen Fullriggeren Sørlandet slik at pengene kan tildeles som stipend til A+ studenter .

Les mer>
19. Desember 2019

Nye medlemsfordeler

Stiftelsen Fullriggeren Sørlandet gir alle medlemmer to nye medlemsfordeler. Fra nå vil Stiftelsen tilby en gratis fjordtur for medlemmene hvert år. I tillegg vil medlemmene få spesialpriser på tokt med Sørlandet.

Les mer>
19. Desember 2019

Stiftelsen Fullriggeren Sørlandet og Venneforeningen skal samarbeide tettere

Formålet for samarbeidet er å styrke Sørlandets plass i befolkningens hjerter og tilgang til ressurser av forskjellig art som letter arbeidet med å bevare Fullriggeren for fremtiden.

Les mer>

^