If you want to get ahead

Andre aktiviteter

Hovedbilde

Vi ønsker deg hjertelig velkommen om bord på Sørlandet.

I løpet av de neste dagene har vi gleden av å dele den fascinerende opplevelsen det er å seile verdens eldste og mest opprinnelige fullrigger i aktiv drift.

Skuta ble bygget i 1927. På denne vil du få oppleve hvordan det var å seile en fullrigger i gamle dager. Du, dine nye skipskamerater og vårt faste mannskap skal i fellesskap sørge for at skuta har framdrift. Vi vil vise deg hvordan du sammen med resten av teamet om bord, kan flytte 850 tonn stål gjennom all slags vær og havstrømmer.

Uten din hjelp og aktive innsats som kreves på en rekke områder, kan ikke skuta gå for seil. Dine oppgaver vil være å sette og berge seil, delta i seilmanøvrene, trimme seil, stå vakter av ulike slag, sikkerhetstrening og vedlikehold. Sammen med vårt faste mannskap vil du delta i alle disse gjøremålene.

Målet vårt er å seile til neste destinasjon så raskt som mulig og på tryggeste måte. Vi ønsker alltid å oppnå høyest mulig hastighet ved å bruke så mye seil som været tillater. Skulle vi ankomme neste havn tidlig, har vårt faste mannskap flere «overraskelser» på lur.

Å utnytte skipets iboende egenskaper til det fulle er ingen enkel oppgave. Sammen med medseilerne og mannskapet vil du oppleve en aktivitetsfyltreise, hvor spennende utfordringer står i kø. I løpet av reisen vil du også møte mennesker fra hele verden. Vennskap som oppstår om bord blir ofte langvarige!

På de neste sidene vil du finne litt praktisk og nyttig informasjon for å sikre at du får mest mulig ut av seileventyret!

Vi vil gjøre vårt ytterste for at din reise med Sørlandet blir et minne for livet!

Du finner hele velkommen ombord ved å bruke denne linken.

Ønsker du å booke skipet, kontakt oss på market@sorlandet.org eller på telefon: +47 38 02 98 90.


^