If you want to get ahead

Personvernerklæring

Som hovedregel kan du besøke www.sorlandet.orguten å fortelle oss hvem du er eller utlevere andre opplysninger om deg selv. For å være kunde hos oss trenger vi enkelte personopplysninger fra deg.

Når kan vi innhente opplysninger om deg?

Med personopplysninger menes alle opplysninger som kan knyttes til deg som person. Fullriggeren Sørlandet må ha en grunn for å innhente opplysninger. Opprettelse av kundeforhold til deg kan være en slik grunn. Vi vil i de tilfellene kun hente opplysninger som er nødvendige og relevante for kundeforholdet.

Hvordan beskytter vi personopplysningene dine?

Opplysningene vi har om deg blir lagret på vår server som vi leier av Globetech AS. Serveren er VPN sikret. Andre systemer vi bruker er Dropbox, 24SevenOffice og bookingprogram som er levert av Tress Design AS. Dine personopplysninger håndteres av ansatte i stiftelsens administrasjon, skipets mannskap og relevante myndigheter. Disse oppbevarer og behandler opplysningene på vegne av Stiftelsen Fullriggeren Sørlandet, i samsvar med denne personvernerklæringen og gjeldende personopplysningslov.  Vi vil aldri selge opplysninger om deg, og heller ikke dele eller utveksle informasjon uten din tillatelse. 

Hva bruker vi personopplysningene dine til?

Personopplysningene dine skal kun brukes til det konkrete formål de er innhentet for. Vi trenger opplysningene for å etablere en avtale med deg og for å få registrert bestillingen korrekt i våre systemer for å oppfylle de forpliktelser som vi har påtatt oss overfor deg gjennom avtalen. 

Hvem utleverer vi personopplysninger til?

Personopplysninger som du utleverer til oss blir kun utlevert til våre ledere på skipet på de seilaser det er nødvendig. Vi er i tillegg pålagt ved lov å dele dine personopplysninger med tollvesen, immigrasjonsmyndigheter, havnemyndigheter og andre offentlige myndigheter hvor vi er pålagt dette i henhold til lovverket i og utenfor Norge.

Dette er rettighetene dine

GDPR-regelverket gir deg økte rettigheter når du gir fra deg personopplysninger. Vi skal informere deg på en måte som gjøre at du enkelt skal kunne forstå hvordan vi behandler personopplysningene dine. Du kan få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Hvis du ønsker kopi av disse opplysningene, kan du kontakte oss på finance@sorlandet.orgeller ringe oss på + 47 38 02 98 90.

Kontakt, endring og oppdatering av personvernerklæring

Stiftelsen Fullriggeren Sørlandet forplikter seg løpende til å oppfylle kravene i personopplysningsloven. Hvis du har spørsmål eller kommentarer til vår personvernerklæring eller til hvordan vi bruker personopplysningene dine kan du kontakte oss på finance@sorlandet.orgeller ringe oss på + 47 38 02 98 90.


^