If you want to get ahead
Kristiansand til Aalborg
KUN 1 LEDIG PLASS

Kristiansand til Aalborg

Skagerrak har i over tusen år vært den viktigste handelsrute for Sørlandets befolkning. Fullriggerren setter seil utenfor Oksøy med kurs for årets store seilopplevelse: TALL SHIPS RACES 2019

Kristiansand - Aalborg
30. Jun. - 5. Jul. 2019

CRUISE IN COMPANY 2019
FULLY BOOKED

CRUISE IN COMPANY 2019

På denne etappen seiler vi i rolig tempo sammen med andre Tall Ships fra hele verden. På denne turen får du rimelig anledning til å teste alle de mange aktiviteter som skal til for å seile en ekte fullrigger.

Fredrikstad - Bergen
13. - 23. Juli 2019

TALL SHIPS RACES II - 2019
KUN 3 LEDIGE PLASSER

TALL SHIPS RACES II - 2019

Det lengste, det mest utfordrende og gøyale Tall Ships Race er i gang. Et bedre aktivitetstilbud får du ikke sommeren 2019.

Bergen - Aarhus
23. Jul. - 3. Aug. 2019

ÅRETS SISTE KAPPSEILAS
FÅ LEDIGE PLASSER

ÅRETS SISTE KAPPSEILAS

For aller første gang arrangerer vi en miniregatta kun for norske fullriggere. Gjett om det blir spennende å se hvem som kommer først over målstreken. Blir det Christian Radich eller Sørlandet mon tro?

Aarhus - Kristiansand
3. - 6. August 2019

PREMIERE: “SAIL&WALK” MED SØRLANDET OG CHRISTIAN RADICH
NYHET: WALK & SAIL

PREMIERE: “SAIL&WALK” MED SØRLANDET OG CHRISTIAN RADICH

Det blir en fantastisk opplevelse når både Christian Radich og Sørlandet setter kursen mot Stavanger og Lysefjorden. To seilskuter sammen er et flott syn og du er en del av opplevelsen. I Lysefjorden kan du velge mellom en vandretur til Preikestolen, eller en lenger fottur via Songedalen Fjellgard og til Lysebotn. Etter avsluttet vandretur steller vi til en festaften.


Kristiansand - Arendal
7. - 11. August 2019


^