If you want to get ahead
<Tilbake til siste nytt
  • bilde
08. Oktober 2019

Ukentlig oppdatering fra A+ World Academy

A+ World Academy seiler med Sørlandet dette skoleåret. De skal krysse Atlanterhavet og ekvator flere ganger før de returnerer til hjemmehavnen Kristiansand i mai 2020. Nedenfor kan du lese denne ukens oppdatering.

Kjære A + familie og venner,

Hallo igjen!

7 dager til sjøs, og vi er i ferd med å ankomme Vigo! Avreise til Vigo ble litt sent på grunn av uvær, men vi har klart å seile raskt, og vi klarer fremdeles å komme frem til rett tid. Vi har lært mye på denne turen, seiling og vedlikehold av skipet. Vi har tilbragt mye tid oppe i masta, og mange elever tilbringer ekstra tid på dekk for moro skyld.

Været blir nå varmere og varmere og denne seilasen har vært mye morsommere. Vi har vært i stand til å gå nattevakt i bare en genser i stedet for stygt værutstyr, og vi er nå mer tilbøyelige til å bruke mer tid på dekk.

Seiling har blitt mye morsommere siden vi nå er mer sikre på repene, og nå begynner vi å forstå hvordan skipet fungerer slik at vi kan klare flere manøvrer med mindre hjelp fra mannskapet. Skolen har gått bra, og det blir mye lettere for oss å administrere og balansere tiden mellom skole, maritim og venner.

Vi er alle glade for å komme til Vigo snart. Vi kan ikke slutte å snakke om all snacks vi skal kjøpe. Og vi er også alle veldig glade for besøket i Parent Port snart! Vi savner dere alle og vi snakkes snart!

Sarah Lane

P.S- ta med litt godteri / sjokolade til oss ... vi savner virkelig norsk sjokolade!


Ms Gurjit Gill
Dean of Students
A + World Academy